Publicaties

Thuis

Lenne Gieles heeft in 2011 het boek Thuis gepubliceerd. Het boek is trainingsmateriaal voor het tweede jaar en is daarnaast ook verkrijgbaar in de reguliere boekwinkel en via internetboekwinkels. (ISBN: 978-90-77228-69-2).

Thuis-zijn is een diep verlangen. Je bij iemand thuisvoelen is liefde beleven; de ander al kennen voor de eerste ontmoeting. Lenne Gieles beschrijft het gevoel heel minutieus en brengt het zo binnen bereik. Dat gebeurt op meerdere niveaus. Ze raakt het hoofd, het inzicht, en – door de liefdevolle beschrijving – ook het hart.’

Harry Starren, voormalig algemeen directeur De Baak VNO-NCW, in het voorwoord bij het boek.

Reviews bij bol.com:

“Prachtig boek voor authentiek leven”
“Een verdiepend boek dat je meneemt naar de diepten van je eigen ziel.”
“geweldig”
“hartverwarmend”
“leerzaam, helder geschreven boek”.

Uit “Inzicht”, tijdschrift voor non-dualiteit en zelfonderzoek:

Op heldere, nabije wijze beschrijft Lenne Gieles een directe weg naar leven vanuit je oorsprong, je essentie. Ieder mens herinnert zich zijn heelheid intuïtief als een thuisgevoel. 

De rode draad in Thuis is de uitnodiging om dit diepste weten opnieuw concreet te maken en te integreren in het dagelijks leven. Zijn vanuit je diepste weten betekent een grote omkering van perspectief. Want wanneer je vanuit je oorsprong leeft, ben je niet langer gefixeerd op, en overgeleverd aan de eisen van de buitenwereld. Dan bepaalt Zijn van binnenuit wat je doet en laat. Dit Zijn is de grondslag van je dag en het vult je activiteit met rust en aandacht.

Lenne Gieles nodigt de lezer uit tot het ‘direct ervaren’ van alles wat zich in je leven aandient. Direct ervaren is breder dan voelen alleen. Het is voelen ingebed in gewaarzijn en het houdt alles in: van laag naar hoog, van vorm tot oorsprong, van weerstand tot openheid.

Door jezelf te nemen zoals je bent en te accepteren wat er op je pad komt, voeg je wat je voelt en wie er voelt samen. Je laat zo een volledige levensbereidheid zien. Je ontwikkelt een steeds subtieler waarnemen van gedragspatronen die afscheiding veroorzaken en kiest ervoor om te leven vanuit oorsprong en verbinding. Dit ‘zijn wie je bent’ schenkt vervulling: je bent thuis.​

Video’s

Video over de opleiding:

Blog

Klik op onderstaande link om onze blogs te bekijken via blogspot.

https://www.essentiecoaching.blogspot.com

of ga naar de blogpagina op deze website: Blogs

2014 - 2023 Copyright Essentiehuis - Opleidingen voor professionals