Informatie over EC

  Bij EssentieCoaching kun je opleidingen volgen waarin je Zijn centraal staat in je leven en in je werk. Het is een eenvoudige en diepgaande werkwijze. Lenne Gieles is de grondlegster van de werkwijze EssentieCoaching. Ze heeft meer dan 20 jaar studie gedaan naar allerlei vormen van bewustwording. De opleidingen die EssentieCoaching verzorgt geven  concrete handvatten voor het leren kennen en ontwikkelen van jou als persoon waardoor je opener, krachtiger en meer afgestemd bent in je aanwezigheid en in je handelen. Zo vergroot je als mens je  authenticiteit en je stuurkracht.

  Een belangrijke kracht van EssentieCoaching ligt in het toegankelijk en bruikbaar maken van een aantal diepgaande universele principes in het functioneren van de mens . Door jarenlange ervaring zijn essentiële modellen en werkwijzen geselecteerd en door-ontwikkeld.  Deze zijn toepasbaar op professionele, persoonlijke en zingevings/spirituele dimensies van persoonlijke ontwikkeling.

  EssentieCoaching tapt uit  een scala van stromingen, van westerse psychologie tot oosterse wijsheid. Uit deze brede bedding van menselijke ervaring en wijsheid is een aantal essentiële concepten en modellen gedestilleerd. Deze concepten en modellen bieden een diepgaand inzicht in menselijk functioneren en zijn breed toepasbaar gebleken.

  De gedegen ervaring met het gebruik van de modellen en de werkwijzes/oefeningen is ook vertaald in principes en houdingen voor professionele begeleiders. EssentieCoaching is daarmee een unieke, verdiepende werkwijze voor mensen die met mensen werken, zoals leidinggevenden, onderwijzers, therapeuten, coaches en andere professionals. Ook de meer lichaamsgerichte professionals vinden hun baat bij deze opleiding.

  Je kunt bij ons de volgende opleidingen volgen:

  Naast de opleidingen is er een aanvullend aanbod, zoals coaching, korte activiteiten en maatwerk voor organisaties. Regelmatig organiseren wij introductieworkshops op verschillende plaatsen.

  Voor meer  informatie en opgave kun je ons ook mailen: info@essentiecoaching.nu of bellen 06-39142755.

  2014 - 2023 Copyright Essentiehuis - Opleidingen voor professionals