Coaching – individueel, relatie, supervisie

Je kan ook individueel bij ons terecht voor persoonlijke coaching. Bij vragen ten aanzien van werk of maatschappelijk functioneren en bij persoonlijke uitdagingen in het leven. Wij bieden:

  • individuele coaching
  • relatiecoaching
  • supervisie

De werkwijze van EssentieCoaching is gebaseerd op het direct ervaren en gericht op 3 stappen:

  • Inzicht verkrijgen in de belemmerende patronen en de eigen bijdrage daarin
  • Het herstellen van innerlijke balans en stuurkracht
  • Het inzetten van inzichten in de dagelijkse praktijk.

Soms is een traject kort – 1 tot 2 sessies – doordat een wezenlijke innerlijke stap snel gezet kan worden en ‘als vanzelf’ vertaald kan worden in de buitenwereld. Soms is een traject langer – bijvoorbeeld 5 sessies – wanneer bijvoorbeeld oude pijn opgeruimd moet worden en/of het oefenen in het dagelijks leven aandacht vraagt.

Alle leden van het kern-team van EssentieCoaching verzorgen coachingsessies. Zie ‘Wie zijn wij’. Daarnaast is er een netwerk van mensen door geheel Nederland, die in EssentieCoaching opgeleid zijn, zie hieronder de alinea’s over het platform. U bent bij ons én bij de mensen van ons netwerk van harte welkom!

Voor meer  informatie en opgave kun je ons ook mailen: info@essentiehuis.nl of bellen 06-39142755.

Platform EssentieCoaches

In de afgelopen jaren zijn talloze mensen opgeleid in het toepassen van de werkwijze EssentieCoaching. Veelal gecombineerd met een eigen praktijk waar ze een eigen specialisme aanbieden.

Als je op zoek bent naar een coach of therapeut dan kan je op de website www.essentiecoaches.nl iemand vinden. Wij presenteren de begeleiders per regio en vanuit hun eigen praktijk. Je kan ervan op aan dat degenen die op deze website vermeld staan door ons zijn opgeleid.

2014 - 2023 Copyright Essentiehuis - Opleidingen voor professionals